«З балтійської салаки та кільки можна приготувати надзвичайно смачні страви», – каже улюблена зіркова кухарка Ольга Мартиновська.

Ольга, яка народилася в Україні і яка жила та навчалася у Франції, – відома і визнана кухарка, яка любить їжу та її приготування.

Ольга відкрила для себе чарівність кулінарії саме проживаючи у Франції, де досить швидко з’ясувалося, що до цього у неї більше таланту та інтересу, ніж вона могла собі уявити. Пристрасть до кулінарії привела її до участі в третьому сезоні MasterShef, в якому вона здобула перемогу. Ця подія змінила її життя. Молода жінка вирішила здійснити свою мрію і стати справжнім кухарем. Крім призів, вона отримала можливість навчатися в престижній французькій кулінарній школі «Le Cordon Bleu Academy». Вона була найкращою на курсі, і після успішного навчання Ольга вирішила повернутися до Києва, де почала співпрацювати з різними ресторанами та місцевим шоу «Мастер-шеф».

Доволі швидко Київ став замалим для талановитої Ольги, і вона вирішила повернутися до Парижу. Її досягнення та таланти були високо оцінені, і вона швидко була визнана найкращим іноземним кухарем. Працюючи в кількох ресторанах Парижа, вона  водночас була радником для київських ресторанів та працюючих на Батьківщині кухарів, щоб підтримувати ці ресторани на світовому рівні.

«Дорога сировина не завжди означає хорошу їжу», – каже Ольга. «Важливі свіжість та хороша якість сировини. Це відчувається через смак їжі. Моє недавнє відкриття — балтійська кілька та салака, які давно цінуються в Україні, але  останнім часом їм приділялося мало уваги. З кільки та салаки можна швидко і легко приготувати надзвичайно смачну їжу! Всі ми знаємо, наскільки корисно їсти рибу, але часто це обмежується лише червоною рибою. Тому я приготувала 20 особливих рибних страв з балтійської кільки та салаки, щоб надихнути вас».

Балтійську кільку та салаку можна знайти в магазинах по всій Україні, і варто шукати продукцію саме зі знаком якості Baltic Premium Fish, адже цій продукції можна довіряти, і вона точно виготовлена з балтійської кільки та салаки.

 

Цікаві факти:

  1. Членкиня журі в телешоу “Masterchef. Professionals.”
  2. Співвласниця та кухарка ресторану “Les Foodies”
  3. Переможниця третього сезону телешоу “Masterchef”
  4. Успішно закінчила кулінарну школу “Le Cordon Bleu”
  5. Працювала інтерном в ресторані „Le Oiseau Blanc“ в Парижі та ресторані Поля Бокюза „Auberge du Collonges“
  6. Веде блог в Інстаграмі, за яким слідкує 184 тисячі людей
  7. В 2021 році заснувала в Україні кулінарну академію свого імені, де вже навчаються 1400 учнів